ONZE DIENSTEN

Ontbijt

 

Wij serveren tegen vergoeding een ontbijt in uw eigen appartement.
In de ontbijtmand vindt u alles dat u nodig heeft (en meer) voor een goede start van de dag. Als u dieetwensen vooraf aan ons doorgeeft houden we hier natuurlijk rekening mee.

Haal en breng service

Als u geen eigen vervoer heeft kunt u –tegen een geringe vergoeding- gebruik maken van onze haal- en brengservice vanaf vliegveld Maastricht/Aachen of het treinstation in (Spau)beek.

Dierenweitje

Voor de kleine mensen (en ieder ander die van dieren houdt) hebben we een dierenweitje met geiten, kippen, konijnen, een schaap en Kune Kune varkens. Zelf je verse eitje rapen voor het ontbijt is natuurlijk wel zo leuk voor kinderen.

Kinderen

Voor onze kleine gasten is er volop, veilige speelgelegenheid.

Wifi

Natuurlijk is er voor alle gasten gratis Wifi!

Minder valide gasten

Omdat iedereen welkom is bij B&B ‘Op Twee Oren’, hebben we voor minder valide gasten extra voorzieningen getroffen zoals een drempelvrije begane grond, grote draaicirkels, brede deuren en een ‘inrijdouche’. Verder zullen we er alles aan doen om het voor iedereen een comfortabel verblijf te maken.

Duurzaam

Wij hebben er bewust voor gekozen om duurzaam te wonen en te ondernemen. Wij verwarmen de appartementen en het water met biomassa energie, wekken onze eigen energie op door zonnepanelen, alle appartementen zijn optimaal geïsoleerd en we spoelen de toiletten met regenwater uit onze put. Daarnaast gaan we heel bewust om met afvalscheiding. Dit alles om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Terras

 

Elk appartement heeft zijn eigen terras waarop u kunt genieten van het fantastische uitzicht en het buitenleven.

Badkamer

Luxe uitgevoerde badkamers met wastafel, inloop(inrij)regendouche, föhn en handdoeken. Appartement 17c en 17 d hebben een toilet in de badkamer. Appartement 17 a  en  17 b hebben een apart toilet.

Roken

Alle appartementen zijn rookvrij. Buiten het appartement mag er wel gerookt worden.

Welkom

Wij verwelkomen onze gasten persoonlijk met een vriendelijk onthaal.

Fietsenstalling

Er is een afsluitbare gelegenheid om uw fiets veilig te stallen.

Hypoallergeen

Met de keuzes van inrichting en aankleding van de appartementen hebben we rekening gehouden met mensen die last hebben van huisstofmijtallergie. De materialen die we gebruikt hebben zijn goed stofvrij te houden en wij zorgen natuurlijk voor een grondige reiniging zodat iedereen zo onbezorgd mogelijk kan verblijven.

BBQ
 
Voor grillmasters en andere buitenkokers hebben wij tegen vergoeding een gas BBQ ter  beschikking.
Keuken

 

Elk appartement is voorzien van een open keuken waarin alle apparatuur aanwezig is om desgewenst  uitgebreid of basic te koken.

Privacy​

Alle appartementen hebben een eigen ingang en liggen aan de andere kant van de boerderij dan ons eigen woonhuis. U hoeft dus geen bemoeienissen van ons te verwachten. Wij willen er voor u zijn als u daar behoefte aan heeft.

Huisdieren

Huisdieren zijn na overleg tegen vergoeding in appartement 17a (‘water’ ) en 17c (‘vuur’) van harte welkom. Omdat appartement 17d(‘aarde’)  een studio is,  houden we dit uit hygiëne oogpunt, huisdiervrij. Wij zorgen voor een hondenmand, drink en voerbak en ook voor hen staat er iets lekkers klaar bij aankomst.

Parkeren op eigen terrein

Parkeren kan op eigen terrein en is natuurlijk kosteloos

Voorzieningen voor hele kleine gasten

Voor onze hele kleine gasten hebben we tegen een kleine vergoeding een aantal voorzieningen voor U in huis. U hoeft maar aan te geven dat u een kinderstoel, babybedje of box nodig heeft en wij zorgen ervoor dat uw kleintje er meteen na aankomst gebruik van kan maken.

Koffie & Thee

Elk appartement beschikt over een koffie en thee voorziening. Hier kunt u gratis gebruik van maken.