top of page
ChapterOneStudio_OpTweeOren-87.jpg
VANAF
€ 145,-
PER NACHT
APPARTEMENT 17A - WATER

Dit sfeervolle 4 persoons- appartement is van alle gemakken voorzien. Het is zeer geschikt voor zowel een kort verblijf als een vakantie van langere duur.
Het beschikt over 2 aparte slaapkamers. Of je nu wilt wandelen, fietsen of genieten van de rust. Iedereen kan hier "Op Twee Oren" slapen!

APPARTEMENT 17B - LUCHT

Appartement 'Lucht'  is ons grote 7-persoons appartement op de 1e etage. Ideaal voor  grotere gezinnen of vrienden groepen. De hoge plafonds en de authentieke houten spanten geven dit appartement  de sfeer van  vroeger in een modern jasje. 

ChapterOneStudio_OpTweeOren-43.jpg
VANAF
€ 185,-
PER NACHT
ChapterOneStudio_OpTweeOren-25.jpg
VANAF
€ 110,-
PER NACHT
APPARTEMENT 17C - VUUR

Appartement 'Vuur' heeft door de grote ramen een fantastisch uitzicht op het 'dierenweitje' en de velden daarachter. Het comfort is van hoog niveau en het zal u aan niets ontbreken. De ruimtes ademen een authentieke sfeer uit in een modern jasje. Een plek waar je je meteen thuis kunt voelen.

APPARTEMENT 17D - AARDE

Deze sfeervolle luxe 2 pers. studio beschikt over alles dat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf op een prachtige locatie. De oude sfeer is gecombineerd met het comfort van nu. Voor een ontspannen begin van de dag bieden wij -tegen vergoeding- een 'ontbijtmand' aan.

ChapterOneStudio_OpTweeOren-5.jpg
VANAF
€ 95,-
PER NACHT
bottom of page