WARM AANBEVOLEN

Een unieke beleving, maar dan als verrassing!

Gaat u binnenkort heerlijk genieten in Zuid-Limburg, maar bent u nog op zoek naar leuke, maar

vooral unieke uitstapjes? Dan bent u bij Watbeleef.nl op het goede adres.

 

Watbeleef.nl draagt zorg voor de organisatie van uw uitstapje. Dit kan aan de hand van verschillende categorieën. Het enige wat u dient te doen is de categorie kiezen die het beste bij u past. Vervolgens bepaalt u zelf de prijsklasse, datum en dagdeel. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor meerdere dagdelen. Via onze webshop kunt u uw reservering afronden.

 

3 dagen voor de activiteit ontvangt u een sms of whatsapp-bericht met de eerste informatie. Zo krijgt u te weten hoe laat u, op de dag van de activiteit, aanwezig dient te zijn en berekenen wij alvast de geschatte reistijd. Uiteraard verklappen wij nog niet wat u precies gaat doen, het blijft tenslotte een verrassing!

 

Op de dag van de activiteit ontvangt u opnieuw een sms of whatsapp-bericht met de laatste nuttige informatie. Vervolgens kan de beleving beginnen.

 

Daarnaast biedt Watbeleef.nl sinds dit jaar unieke rondritten aan. Wilt u Zuid-Limburg beleven op een manier zoals u deze nog nooit zag? Kijk dan snel op onze website.

Meer info: www.watbeleef.nl

watbeleef.jpg